Vi Tilbyr dieseltanker fra kjente merkevarer som Kingspan og MPP.Størrelser fra 200 liter til 40 000 liter.Både Kingspan og MPP har tanker til de fleste formål.Ta kontakt for et uforpliktende tilbud.

Kingspan Truckmaster

Kingspan Truckmaster flyttbar tank med 12V/24v pumpe. Titan TruckMaster-tanken tilbyr en mobil løsning for lagring og -levering av diesel.

Kingspan Fuelmaster

Kingspan Fuelmaster pumpehus, alt beskyttet fra vær og vind.

ADR Transporttank

ADR Transporttank med forsterket låsbart lokk. Her er pumpe, overfyllingsvern, drenering, og tilkoblinger beskyttet fra vær og vind. Muligheter for hurtigkobling opp mot maskiner med selvsug. 12v/24v pumpe.

Kingspan Bluetruckmaster

Kingspan Bluetruckmaster med 200 liter kapasitet med 12V adbluepumpe. Låsbart lokk. Enkel distribusjon av adblue til dine maskiner på anlegg.

Kingspan Fuelmaster

Kingspan fuelmaster med 300 liter kapasitet. Enkel å ha med dit du har behov for drivstoff. Plassbehovet til denne er ikke mer enn en halv palle.

Kingspan Fuelmaster

Kingspan fuelmaster med 200 liter kapasitet. Enkel å ha med dit du har behov for drivstoff. Plassbehovet til denne er ikke mer enn en halv palle.

MPP Transporttank

MPP Transporttank. Kapasitet fra 910 til 3000 liter. Låsbart lokk med åpning for direkteavsug til kokkoverk osv. 12 eller 24v pumpe. ADR godkjent for bruk på anlegg.

Kingspan Fuelmaster

Kingspan Fuelmaster Perfekt til stasjonær lagring av drivstoff. Med størrelser fra 1300 til 9000 liter. Låsbart lokk som holder vær og vind fra å forringe pumpeutstyr. Medfølger pumpe, telleverk og trådløst peilesystem.

Kingspan Fuelmaster

Kingspan Fuelmaster 5000L tank.